top of page
  • Obrázek autoraDominika Hoopinika

Fire Hoop Jam

Ku koncu aktívneho polroka kurzov a tréningov prichádza čas na Outdoor Fire Jam. Na jame si spolu zahoopujeme a zapoikujeme za večerného svetla, založíme ohníček, zobneme si dobroty a hlavne si vysvetlíme ako na to s ohňovým náradím. Krok po kroku si prejdeme všetky zásady bezpečnej manipulácie s ohňom a potom si môžete na vlastnej koži vyskúšať ten adrenalín. Pre neodvážnych budú pripravené svietiace LED náradia, ktoré sú v tme rovnako magické ako svetlo ohňa, sú však absolútne bezpečné. Príjemný večer organizuje: Hulahoop.sk & Flow Arts Academy Vstupné: 3 € (alebo nahradenie vymeškanej hodiny) + 3 € príspevok na lampový olej

Prvá hodinka je tréning. Spoločná rozvička, hudbička, opakovanie naučeného z hodín, individuálny tréning.

Potom sa k nám pridajú aj baby z Flow Arts, ktoré sa polroka cibrili v točení poi. Spolu si vysvetlíme teóriu a bezpečnosť pri manipulácií s ohňom. Je veľmi dôležité byť si vedomý svojich činov, poznať základne informácie o práci s ohňom, byť opatrný a predvídať. Točíme s naozajstným ohňom, ktorý páli a nie, nenatierame sa špecialnym zázrakom, ktorý nás ochráni.

Na to tam však sme my, ľudia, ktorí sa práci s ohňom venujú už nejaký ten rôčik. Celý večer budeme dohliadať na vašu bezpečnosť :)

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page