top of page
  • Obrázek autoraDominika Hoopinika

Chystáme pre vás online video návody


Hulahoop.sk v spolupráci s Flow Arts Academy pre vás všetkých chystá online návody na hulahoopovanie. Ooo ano! Začneme úplne prvým roztočením, ku ktorému patrí udržanie rytmu, zdvíhanie padajúceho hulahoopu, prejdeme si všetky základné pohyby ako otočky, kroky, stopky. Neskôr pribudne vortex, chest hooping, vertikálne točenie na rukách a časom sa dostaneme až po náročnejšie triky a tanečné kombinácie. Videá budú pribúdať postupne, viac menej v súlade s tým, čo sa práve deje na kurzoch. A pevne dúfam, že dlhodobo. Vždy budete mať možnosť si ich nájsť tu na blogu v kategórií TUTORIAL / ako na to alebo pod tagom Tutorial. Môžte sa k nim kedykoľvek vrátiť, prehrať si ich (aj niekoľkokrát za sebou, ak je treba) a zopakovať si podľa nich, čo ste sa na kurzoch naučili.

Tešte sa na jednoduchý spôsob vzdelávania, krátke a výstižné videá s detailnými a spomalenými zábermi pre perfektné pochopenie pohybu.

Ešte by som Vám ešte predstavila Flow Arts Academy. Ide o projekt zameraný na výučbu Flow arts založený v roku 2015 mojou veľmi dobrou kamarátkou / tanečníčkou / hulahooperkou / žonglérkou/ fotografkou / umelec all inclusive / všetko v jednom - Zuz Šoutovou. Flow arts je americký výraz pre pohybové umenie, tvorivý tanec, ktorého súčasťou je manipulácia objektu - väčšinou žonglérskeho náradia. Medzi najznámejšie nástroje flow arts patria poi, palice, hulahoopy, vejáre, kontaktné gule, kontaktná palica a buugengy. Flow arts academy tvorí a šíri toto umenie na Slovensku, organizuje workshopy, kurzy, tvorivé dielne, výlety do prírody. Nájdeš ju aj na facebooku, kde sa dá na chvíľku naozaj zaseknúť a zapozerať sa do vizuálne krásnych videí a očarujúcich fotografií.

Zuz bude hulahoopove tutorialy natáčať a časom aj tvoriť ich obsah, hlavne tých tanečných.

Dom & Zuz

73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page